Известие

Collapse
No announcement yet.

сив пушек от ауспуха

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сив пушек от ауспуха

като гледам ваще коли на мен ми е неудобно да пиша за мойта, която е 1.3 куб/см...

След запалване когато е студена от ауспуха излиза сив пушек, който след няколко минути изчезва. Когато е топла няма никакъв пушек дори и при 5000 об.
    Какво може да е това?
    Другия ми въпрос е относно шофирането на по - ниски обороти, примерно при придвижване в задръстване - тогава колата придърпва, дали не е много богата сместа или се дължи на нещо друго?
    AlfaRomeo 145 1.3
    Opel Astra 1.6 ecotec

Тва със сивия пушек не е на добре но меже да е някаква гадост от гърнетата а за придърпването в задръстване ако е когато колата е загряла доста ми се струва че е съединител на мойта старата беше така
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А масълце гори ли?
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

какво имаш предвид като казваш че не е на добре
        AlfaRomeo 145 1.3
        Opel Astra 1.6 ecotec

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
          А масълце гори ли?
          не. не съм забелязал такова нещо.
          Ако гореше щеше и да мирише , но няма такова нещо, а и след една, две минути пушека изчезва
          AlfaRomeo 145 1.3
          Opel Astra 1.6 ecotec

Comment

Първоначално публикувано от bilbo
            Първоначално публикувано от Crusader
            А масълце гори ли?
            не. не съм забелязал такова нещо.
            Ако гореше щеше и да мирише , но няма такова нещо, а и след една, две минути пушека изчезва
            Ми то мое пак да си мирише, ма понеже не сме ловджийски кучета познава се като вдигнеш щеката за маслото сутрин на студен ДВГ
            Пушиялка по указания от теб начин говори за износени гумички на клапаните . Ако обаче маслото не мърда, антифриза си е ОК и гори нормално, значи някое лайно от изпускателната ти система се е размирисало, което не е болка за умиране
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Най-вероятно са гумички на клапаните,не е голяма болка
              viva alfa romeo

Comment

благодаря за съветите, до сега не съм се "сблъсквал" с такава кола , така че това което казахте е ценно. Като открия точния проблем ще пусна тук информация за него
                AlfaRomeo 145 1.3
                Opel Astra 1.6 ecotec

Comment

Working...
                X